De 4 leukste woonaccessoires in 2021

Voor het aanstaande jaar willen we uiteraard weer meer en meer leuke nieuwe dingetjes voor in huis, of dit nou meubels, service of kunst is maakt niet uit maar met de corona pandemie zitten we allemaal thuis en dan gaat het fantasie bij sommige borrelen. En wij gaan je helpen met wat simpele tips voor leuke woonaccessoires voor in huis.

  1. Zeeppomp plankje

Je kent ze vast wel vanuit de Rituals winkel of vanuit hotels, ze staan in de badkamers en in de keukens. Een vaak marmeren schaaltje met daarom matchende artikelen zoals een zeeppompje of een bankje voor de tandenborstels. Het uiterlijk van deze accessoires geeft een luxe look aan de badkamer en zeker als het matched met de omringende artikelen.

  1. Wandkastje

Heb jij veel kunst of familie foto´s die je graag tentoonstelt in je woonkamer? Dan zijn wandkastjes een goede optie. Doordat deze in de meeste gevallen simpelweg opgehangen kunnen worden met een spijker en beschikbaar zijn in alle kleuren en maten is dit een leuke optie. Kijk bijvoorbeeld eens bij merken zoals Dreamhouse of Deluxa. Een leuke tip voor wandkastjes, hang er meerdere bij elkaar om een collage te creëren.

  1. Borden met kaarsen of planten

Een specifiek woord is er niet voor maar na een korte uitleg heeft u een goed beeld van wat er bedoeld wordt. Is de bijzettafel wat aan de lege kant? Koop dan een schaal en een set losse kaarsen met kleuren die bij het interieur passen. Plaats die gezamenlijk op de schaal en voila u heeft zojuist een stylish uiterlijk gemaakt.

  1. En ja, zelfs een klok!

Klinkt misschien wat suf maar een klok kan een hoop verandering brengen aan een muur. En dan hebben we het niet over een simpele zwart met wit klok zoals die in scholen hangt maar bijvoorbeeld over een klok van hout met een grotere doorsnede dan een normale klok. Dit geeft een rustiek uiterlijk en vult de muur goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *